keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Se on Rock, Se on Roll, Se puri mua se on Rock'n Roll Baby!

Kun tuli aiemmin puhetta tyylimuutoksista, niin nyt on sitten saatu projekti alkuun eli aloitin sitten hiuksista. Nyt on vaan ongelma minkä väriseksi tuon blondin laittais.



No niin eli alotin projektin sillä, että eka poistin hiuksista värin, siinä kävi ikävästi. Poltin päänahkani ja samalla omista hiuksista paloi väri (vaalean ruskea).

Sitten piti blondata vielä kerran, aika "keltaiseksi" jäi, mutta on tämäkin tyhjää parempi.


Eli tässä tulos 3 värinpoiston ja yhden blondauksen jälkeen :)


No tämän jälkeen haasteena onkin sitten minkä väriseksi laitetaan tuo blondi osuuus. Vaihtoehtoina olisi Fantasyn sävyt Absolut violet ja Funky Purpple ja sitten Direction's shokkiväri sävy Apple Green tai Direction's shokkiväri Plum. Violetti itseä kiinnostaisi.







Ennen kuin mennään väreihin niin puhutaampa hetkinen hiusten leikkauksesta. Eli tässä kuvassa on tyyli millaiseksi haluan leikkauttaa hiukseni.
Eli tässä kuvassa on tyyli, millaiseksi aion leikata hiukseni, poikkeuksena että tuo kuvassa näkyvä "sivukalju" jätetään vähän pidemmäksi ja hiuksissa on blondit raidat.
Mutta nyt itse asiaan eli millaista violetin sävyä olin ajatellut. Eli Direction's shokkivärien sävyt Plum ja Violet.








Näitä sävyjä olin ajatellut, ehkä tilaan molemmat + sitten esivalmisteluaineet, hoitoaineet ja shamppoot. Lisäksi ehkä tilaan valkoista hiusväriä. Ehkä voisin hommata jotain muutakin väriä ja vaihtaa sitten kun siltä tuntuu tai se olisi tarkoituskin.

Saa nähdä mitä tästäkin tulee :) Sitä odotellessa, parturiin 17.5, klo 11.00 + kulmien värjäys ja muotoilu.

Tässä välissä vähän välitietoja sen jälkeen, kun päätin värjätä tuon blondin osion violetiksi. Vois vielä vetää sen oikein kestovärillä, kun en tahtoisi ihan hei luopua väristä, kun sen kerran sain päässäni pysymään jotenkuten.








No niin tässä on sitten lopputulos, ennen leikkausta tosin. Mutta ennen leikkausta pitää ensin värjätä vielä kerran. Leikkauksen jälkeen en tiedä mitä tästä oikein tulee. Mutta siitä sitten lisää myöhemmin.
Sävynä siis Fantasyn Absolut Violet ja se tuntuu sopivan erittäin hyvin mun tarkoituksiini, seuraava sävy tulee olemaan tummempi, sillä meinaan värjäyttää hiukset vielä kerran ja tuon violetinkin kestovärillä.

lauantai 20. huhtikuuta 2013

Musiikkia ja levykokoelmani

Musiikki on ollut osa elämääni jo pitkän aikaa, niin hyvinä kuin pahoinakin päivinä. Se auttaa usein selviämään eteenpäin.



En itse tee musiikkia, mutta tykkään sen kuuntelusta livenä ja Cd-levyltä. Se on monet kerrat auttanut selviämään niin hyvinä kuin pahoinakin päivinä.

Mutta jos puhutaan suosikkimusiikista, niin mitään varsinaista suosikkia ei ole, mutta enimmäkseen kuuntelen poppia ja rockkia niin ulkomaalaista kuin suomalaistakin. Ehdoton on kuitenkin The 69 eyes.

Omistan 8 Cd-levyllistä kyseisen bändin musiikkia ja tyylilaji on selvästi muuttunut vuosien saatossa.






Albumit: Devils, Angels, Paris Kills, Wasting The Dawn


Albumit: X, Back in Blood, Motor City Resurrection, Savage Garden


En ole päivääkään katunut tämän musiikin kuuntelemista, vaikka tyylilaji on muuttunut vuosien saatossa. Tämä on musaa mistä pidän.


Musiikin mukana myös pukeutumistyylini on saanut erilaisia vivahteita ja muutoksia erilaisiin tyyleihin, jälkimmäisenä gootti.

Biisistä Lost Boys kaikki alkoi vuonna 2009



The 69 Eyes - Lost Boys




Albumi:  Princessa #1
Venäläistyttöjen bändi, jota kuulin ensimmäisen kerran Särkänniemessä, vuotta en muista mutta se oli joskus pari vuotta sitten.
Musiikki ei ole erikoista, mutta lähinnä pidän biisien rytmistä, en niinkään sanoista. bändin tunnetuin biisi lienee never, never (again)

                                                    Princessa Avenue - Never, never (Again)




Princessa Avenue - Devo4ka (eli sama kappale Venäjäksi)

 Onhan näitä ulkomaisia suosikkeja muitakin, mutta nämä vain tässä esimerkkinä, Cd-levyjä kun on muutama sata, ettei jaksa kaikista alkaa kertoilemaan, että miksi pidän kyseisestä musiikista.


Albumi: The Best Damn Thing

Avril Lavigne on aika varhainen tulokas musiikkimaailmassani, mutta jos jokin biisi pitää valita, niin se ei löydy tältä levyltä.

Musiikki on juuri sellaista missä on asennetta, 



Avril Lavigne - What The Hell

Olen ehkä itsekkin ollut joskus "crazy", siksi tämä kappale on yksi suosikkejani.


Albumit: Valoissa, Kadonnut Puutarha, Ikuinen virta

Indica ehkä siksi, että näiltä levyiltä löytyy useampikin suosikkikappale, jotka kertovat niin paljon minulle joskus sattuneista asioista.




Indica - Ikuinen virta

Jokainen virta voi katketa koska vain, jotkut biisit kertoo niin elävästä elämästä.




Indica - Linnansa vanki





Indica - Pahinta Tänään

Tämän biisin lause "Sillä pahinta tänään, on valkea valo, joka silmiini lyö, eikä varjoja varo, mene pois, mene pois, mene pois, pilaat pimeyteni!"

Kertoo siitä miten olin yhdessä vaiheessa masentunut, kun jouduin joka paikassa syrjinnän kohteeksi ja sitä oli erittäin vaikea kestää.


Albumi: Haloo Helsinki!


Tälläkin bändillä on useampia levyjä, mutta omistan vain yhden ja pitää kaiketi mainita muutama biisi, jotka kaikki ei ole tällä levyllä.

Haloo Helsinki - Maailman Toisella puolen



Haloo Helsinki - Vapaus käteen jää



Haloo Helsinki - Jos mun pokka pettää


Tässä ne oikeastaan olivatkin, ne suosikkibiisit, tosin mieli ja maku muuttuu niin monta kertaa. Nykyään musamaku on vähän toisenlainen, Nämä biisit kuuluvat siihen edelleenkin, mutta paljon on tullut myös lisää. 

Kirpputori löydöt

Mikä on sopiva hinta käytetylle tavaralle ja millaisia löytöjä kirpputoreilta voi tehdä, käytetty tavara on aina käytetty, jo silloinkin, kun olet vienyt sen liikkeestä kotiisi, mutta niinhän sitä sanotaan että toisen roska on toisen aarre!



Kirpputoreja on jokapaikassa jonkin verran, jopa facebookissa on omansa ja niistä on positiivista kokemusta, kuten live kirpputoreistakin.

Mutta mikä sitten on oikea hinta käytetylle tavaralle? Sitä ei voi myydä samaan hintaan mitä maksoi ostettaessa, koska se on "käytetty", moni ei tiedä mitä tämä sana tarkoittaa, kun tavaraa laitetaan kiertoon.

Itse voin kertoa tehneeni pirun hyviä löytöjä, joista tuunaamalla on saanut jotain oman näköistä.



Gothic Alchemy erikoinen "feikki" indusrial koru


Tämän löydön tein facebookin kirpparilla, jossa jotkut hinnoittelevat tuotteet aivan törkeillä hinnoilla. Itse maksoin korusta mielestäni kohtuullisen hinnan. Tein omasta mielestäni hyvät kaupat. Tämän tyyliset korut ovat muutenkin mieleisiäni.

Mutta sitten päästään kenkiin, miettikää kannattaako Demonian tai New Rockin kengistä maksaa uutena satoja euroja, varsinkin jos sitä rahaa ei koskaan ole niin paljoa ylimääräistä.

Oma kohtaisesti kirppariltakin voi löytää tällaisia löytöjä muutamalla kympillä :)





Demonian kiilakorolliset kengät, uudenveroiset

Demonian "ristikuviolliset" pvc korkokengät


Musta-lilat kengät, jäljittelee New Rock kenkiä, mutta voin sanoa, että on paremmat näin jäljitelmiksi











Näistä löydöistä olen ylpeä, sillä ei tämän merkkisiä kenkiä saa mistään näin halvalla. Kirpparit ovat pelastus niille, joilla ei ole varaa kalliisiin merkkivaatteisiin.

Myös erilaisia asusteita saa kirpputorilta halvalla.
Henkilökohtaisesti inhoan "muotivaatteita" näissä on tarpeeksi muotia mulle.
Ei ole olemassa "oikeanlaista" tai "vääränlaista" tapaa hankkia vaatteita tai pukeutua.
Tosin Cd tai Dvd levyjä ostaessa kannattaa tarkistaa niiden kunto.
Kirppareista vielä, että on olemassa näitä ns. "merkkitietoisia" ja "merkkitiedottomia", niiden ero on siinä, että toiset  hinnoittelee tuotteen samalla hinnalla kuin se on ostettu, vaikka sitä olisi käytetty vaikka kuinka monesti.
Nämä toiset taas, jotka eivät tiedä gootti-tai rockvaatteiden merkeistä mitään, hinnoittelevat vaatteen siten, että kunhan vain pääsevät siitä eroon.
Itselläni on tällä hetkellä kirpparipöytä ja itse yritän päästä tarpeettomista vaatteista eroon mahdollisimman halvalla, jotta voin ostaa sitten myöhemmin uusia.
Ja sitten tullaankin siihen, miten kirpparipöytä tulisi laittaa, jotta tavarat tekevät kauppaansa?
Tavarat tulee laittaa pöytään siististi ja niin että mahdollinen ostaja niistä kiinnostuu. Lisäksi hintojen tulee olla "kohtuullisuuden rajoissa".
Mitä tarkoittaa kohtuullisuuden rajoissa no tietenkin sitä, että ei myydä vaatetta samaan hintaan, kuin silloin ostettaessa.
Tavaran ostoarvo on täysin merkityksetön, enkä itse aseta sille kauheasti painoarvoa.Varsinkaan jos en ole itse ostanut kyseistä tavaraa.
Sitten miksi ihmeessä jotkut ihmiset välttelee kirpputoreilla käymistä, eihän siellä sentään "kirppuja" myydä :D
Eikä niissä vaatteissa ole mitään, mitä ei voisi pestä pyykinpesukoneessa pois, ihan käyttökelpoista tavaraa.
Jos ei pidä kirpputorilta ostamastaan vaatteesta, niin pienillä muutoksilla siitä saa oman näköisensä.
Kirpparit ovat mukava paikka käydä ja tehdä joskus vähän erikoisempiakin löytöjä.


lauantai 6. huhtikuuta 2013

Miks pukeudun mustaan ja meikkaan mustalla?

Mieleeni jäi vain yksi kiusaajieni kysymys "Miks käytät vain mustaa vaatetta ja meikkiä?" Totuus on, että satun pitämään väristä. Nyt kerronkin teille hieman siitä mikä tekee minusta minut eli vaateista ja meikeistä!



Vaatteista puhuttaessa mieleen tulee joku bling bling paita, mutta minulla vaatetus tuo mieleen omaperäisen ja persoonallisen tyylin. Villitys tähän lähti jo 15 vuotiaana ensimmäiseltä näkemältäni The 69 eyesin keikalta ja jälkeenpäin täytyy sanoa, etten ole katunut pätkääkään sitä mitä minusta tuli.

Kuten kyseisen bändin rumpali Jussi69 sanoi joskus "Jos olet friikki, ole ylpeästi sitä"

Persoonallisessa vaatetuksessa on kyse juuri siitä mistä itse pidät. Omaan mieleeni ovat ketjut, niitit ja eriväriset nauhat ja muut erikoiset yksityiskohdat vaatteissa.

Kengät♥


Ensinnäkin rakastan New Rockin ja Demonian kenkiä. Omistankin parit demoniat, ne ovat aivan ihania♥ Tarkoitus olisi hankkia sitten kun rikastuu ihan omat New Rockit♥

Tälläset New rockit olis tarkoitus ostaa, sitten kun joskus pääsen töihin. ;)
Tässä mun ensimmäiset Demoniat,läpässä hopeinen maltanristikuvio


Kengät maksaa uutena maltaita ja siksi kierränkin mielummin kirppareilla facebookissa tai sitten kaupungilla. Hyväkuntoisista kengistä ei paljon kannata maksaa.

Vaatteet♥


Seuraavaksi vaatteet ja se miksi pidän juuri tämäntapaisista vaatteista. Pienet erikoiset yksityiskohdat, itse tuunaaminen ja vaatteiden suunnittelu ovat osa minun persoonallista tyyliäni. Vyötarökorsetit, vetoketjuhousut ja erikoiset paidat + hameet ovat minun mieleeni.






Omistan erilaisia korsetteja, yksi olisi tarkoitus suunitella ja toteuttaa yhdessä äitini kanssa ja muutenkin olisi vielä tarkoitus hankkia muutama lisää. Korseteissa minua kiehtovat värit ja erilaiset tehosteet.

Nämä aarteet olisi tarkoitus hankkia jossain kohtaa, ehkä kesäksi. Eivät ehkä ole niin uniikkeja kuin luulisi, mutta olen myös suunnitellut itse vaatteita ja erikoisia asusteita.

Pidän enemmän housuista kuin hameista tai mekoista, ne antavat enemmän katu-uskottavuutta samoin kuin kengät. Panostan kuitenkin siihen, että suunnittelen vaatteeni itse uniikin tyylin luomiseksi.

Meikit♥


En aina käytä mustaa meikkiä pelkästään, usein panostan näyttäviin väreihin, jotka sopivat yhteen mustan kanssa, kuten esim turkoosi, metalli, pinkki tai violetti.

Jos aloitetaan meikeistä yleensä niin omassa tyylissäni käytän sekä Maybellinen, Lumenen ja Rimmelin meikkejä.

Näitä kaikkia yhdistelemällä luon oman persoonallisen tyylini. Tässä kohtaa luomiväri, rajaukset ja ripsiväri ovat pääosassa.

Luomiväreistä puheen ollen, tässä tulevat värit mitä yleensä käytän eli violetti, metalli, turkoosi pinkki, musta ja vihreä.






Nämä tuotteet ovat hankintamielessä myöhemmin huhtikuussa. Väreissä näkyvät yleensä käyttämäni värit, mutta uudessa lookissa tulen panostamaan enemmän värien käyttämiseen.











Värien käyttö meikkityylin luomisessa ei vaadi paljoakaan, mutta näistä väreistä itse pidän, luomissa pitää olla jotain muutakin kuin mustaa väriä ja rajaukset.

Persoonallinen meikki voi olla ihan minkälainen vain. Gootti käyttää meikissään värejä. 15-vuotiaasta ja ensimmäiset The 69 eyesin biisin kuultuani olen pukeutunut mustaan ja myöhemmin meikkaamaan mustalla. 

Mutta nykyään tarkoitus on panostaa meikissä ja vaatetuksessa pieniin väripilkkuihin. Niitä saa aikaan esim värillisillä asusteilla tai juurikin meikillä.

Minua ei uskoisi yhdeksi Goottityylin edustajaksi, koska pelkäsin toisten reaktiota. Mutta nykyään olen paljon rohkeampi. Pukeudun ja meikkaan miten tahdon, se ei toisille kuulu.

Millaiseksi Gootti kuvitellaan?


Ehkä pieni historiantunti auttaa ymmärtämään mistä tässä tyylissä on kyse. Eli goottityylin historiaa ja vähän nykyisyyttäkin. Sitä ei ehkä uskoisi, mutta meihin alakulttuurien ryhmiin kohdistuu myös väkivaltaa.



Goottikulttuuri♥


Gootti on nimitys, jota käytetään yhden nykyaikaisen alakulttuurin edustajista.

Goottialakulttuuri alkoi kehittyä 1970-luvun jälkipuolen Britaniassa. Lopullisesti alakulttuuri muotoutui 1980-luvun alussa, jolloin goottirockista tuli oma musiikkityylinsä.

Tuolloin kyseisen musiikin ihailijoita alettiin kutsua gooteiksi. Nimitys viittaa englannin sanaan "Gothic" kauhu-ja kuolemaromantiikan merkityksessä.

Gootteihin liitetään ennen kaikkea eräänlaiseen "hautausmaaestetiikkaan" perustuva huomiota herättävä pukeutumistyyli.

Goottialakulttuurilla ei ole poliittisia tai yhteiskunnallisia päämääriä: kyse on esteettisestä liikkeestä, tyylisuuntauksesta ja populaarimusiikin ympärille rakentuneesta vapaa-ajankulttuurista.

 

Goottimuoti♥


Kaavamaisen käsityksen mukaan goottimuoti on synkeää, joskus makaaberia ja eroottisesti latautunutta. Gootin väitetään stereotyyppisesti pukeutuvan vain mustaan tai vähintään hyvin tummiin väreihin, kuten viininpunaiseen tai tummansiniseen, ja että näitä tummia värejä käytetään miltei aina mustan kanssa.

 Todellisuudessa gootit käyttävät hyvin laajaa väriskaalaa pukeutumisessaan, ja joillakin musta on vain sivuosassa. Yleisimmät voimakkaat värit lienevät kirkkaanvihreä,vaaleanpunainen, punainen ja violetti. Myös kokonaan valkoiset asut ovat gooteilla aivan mahdollisia. Mikä tahansa kaupasta ostettu musta, punainen tai punamusta paita ei kuitenkaan tee ihmisestä goottia, vaan usein gootit ostavat vaatteitaan goottivaateliikkeistä tai valmistavat vaatteensa itse.

Alkuaikoinaan 1980-luvulla goottityyli erosi vielä huomattavasti nykyisestä. Tuolloisessa muodossaan goottityyli oli vielä lähellä punkia. 1990-luvulla siihen alkoi sekoittua mukaan viktoriaaninen pukeutumistyyli, jota monet naispuoliset gootit käyttävät yhä. Viktoriaaniseen tyyliin kuuluvat hienostuneet iltapuvut ja korsetit värinään usein musta ja lisänä erilaiset tummat värisävyt, kuten viininpunainen. 2000-lukua kohden eri tyylisuuntausten kirjo kasvoi jo hurjiin mittoihin. Muotisuunnittelijoiden kuten Alexander McQueenin (jo edesmennyt) ja John Gallianon on sanottu tuottavan ”goottilaista korkeamuotia”.

Goottimuoti sekoitetaan joskus metallimusiikin muotiin. Varsinkin ulkopuoliset erehtyvät luulemaan metallimusiikin harrastajia gooteiksi, erityisesti niitä, jotka käyttävät mustia trenssitakkeja tai jotka käyttävät corpse paintia, joka on yksi black metal -suuntauksen tunnuspiirteistä.

Goottiehostus♥


Meikkaaminen on monilla gooteilla, niin miehillä kuin naisillakin, tärkeä osa identiteettiä. Yleisimmin kasvoilla on tumma silmämeikki, jonka väriä valkoinen puuteri korostaa. Huulipuna on usein tummanpunaista tai mustaa. Kulmakarvoja voidaan korostaa tummalla kulmakynällä tai sen korvikkeella. Toiset nyppivät kulmakarvat kokonaan pois ja piirtävät ne haluamallaan tavalla uudestaan. Erilaiset, useimmiten suuret ja raskaat kasvolävistykset, kuuluvat myös monien goottien vakiovarusteisiin. Koruina käytetään usein katolista tai muuta uskonnollista kuvastoa kuten krusifikseja, ruusukkoja ja ankheja.

On myös gootteja, jotka puolestaan eivät juurikaan käytä kosmetiikkaa korostaakseen tyyliään, vaan keskittyvät enemmänkin asusteisiin.

Gootteihin kohdistuva väkivalta


Gootit kärsivät toisinaan ennakkoluuloista, syrjinnästä ja suvaitsemattomuudesta, pelottelusta, nöyryytyksestä ja ääritapauksissa fyysisestä väkivallasta, koska julkisuudessa goottilainen estetiikka ymmärretään väärin tai siitä ei välitetä.

Vuonna 2006 San Diegossa, Kaliforniassa, merijalkaväen sotilas ja hänen veljensä hyökkäsivät neljän gootin kimppuun. Yksi gooteista, Jim Howard, jouduttiin kiidättämään sairaalaan. Tekijät tuomittiin syyllisiksi elokuussa 2007 neljään vastaavaan tapaukseen, joista kaksi oli törkeitä rikoksia. Käsittelyssä tehtiin selväksi, että goottien kimppuun hyökättiin juuri siksi, että he kuuluivat alakulttuuriin. Tapausta voidaan pitää viharikoksena, vaikka San Diegon oikeusistuin ei ole toistaiseksi todennut tekoa sellaiseksi.

11. elokuuta 2007 Bacupissa, Lancashiressa (Britannia) nuorisojoukko hyökkäsi kahden gootin kimppuun, kun he kävelivät Stubbylee Parkin poikki. Sophie Lancaster kuoli jälkeenpäin vammoihinsa. 29. huhtikuuta 2008 Ryan Herbert ja Brendan Harris tuomittiin Lancasterin murhasta elinkautiseen, ja kolmelle muulle annettiin lievemmät tuomiot Lancasterin poikaystävän Robert Maltbyn kimppuun hyökkäämisestä.

Langettaessaan tuomiota tuomari Anthony Russell totesi: ”Tämä oli viharikos näitä kahta täysin viatonta ihmistä kohtaan, koska heidän ulkonäkönsä oli erilainen kuin teidän.” Russell puolusti lopuksi goottialakulttuuria nimittämällä gootteja ”täysin rauhallisiksi, lakia kunnioittaviksi ihmisiksi, jotka eivät uhkaa ketään.” Tuomion jälkeen ehdotettiin lakiesitystä, jossa alakulttuuri-yhteyden takia tapahtuva syrjiminen lisättäisiin viharikoksen määritelmään Britannian laissa. Lakiesitys ei mennyt läpi.


Tämä voi osaltaan selittää sitä miksi erilaisuutta ei nykyajan yhteiskunnassakaan hyväksytä vaan alakulttuurien edustajia pidetään jo valmiiksi rikollisina ja meihin kohdistuu väkivaltaisia tekoja juuri sen takia mitä edustamme.

Ja koen itse koulukiusaamiseni aiheutuneen nimenomaan näistä syistä ja siitä ettei nykyään osata nähdä omaa nenäänsä pidemmälle ja katsoa millainen ihminen on sisältäpäin. Tuomio annetaan jo pelkän ulkonäön perusteella. Se on väärin ja siksi kannustan kaikkia alakulttuurin edustajia olemaan oma itsensä piittaamatta muiden mielipiteistä.

 

Asusteet♥

Itse käytän niitti, risti, pääkallo koruja niin korvissa, kaulassa, ranteissa ja hiuksissa. Tarkoitus on panostaa väreihin niin meikissä kuin asusteissakin.

Erityisesti minua kiinnostavat niin sanotut "industrial" korvakoruja, en koskaan ajatellut ottaa aitoa sellaista, enkä mitään lävistyksiä.

Siitä pääsemmekin korvakoruhankintoihini.

Korvakorut♥



Korvakoruissa minua kiinnostavat ns. Industrial feikkikorvakorut, pääkallo, risti,piikki tai mikä tahansa hieman erikoisempi korvakoru. Osa näistä koruista saapuu kokoelmiini lähiaikoina. Ja omistan jo tuossa yhdessä kuvassa näkyvät piikkikorvikset, jotka ovat hyvä valinta nikkeliallergiselle, sillä ne ovat terästä.  










 Nämä korvakorut ovat oikea goottitytön unelma ja tämän tyylisistä koruista itse pidänkin.

Industrial "feikki" korut ovat mieleeni juurikin siitä syystä, ettei tarvitse tuhlata rahaa oikeisiin lävistyksiin.

 

Muut korut (kaula-rannekorut, hiuskorut ja pannat♥


Muina asusteina käytän lähinnä pääkallo, risti ja niitti aiheisia koruja ja muutaissa hiuskoruissa on isoja värillisiä kiviä. En käytä sormuksia ollenkaan.

Tässäpä muutamia esimerkkejä koruista, jotka olisi tarkoitus hankkia.






 






   Nämä hiuskorut ja niittipanta olisi tarkoitus hankkia korostamaan omaa persoonallisuutta. Kaulakoruja kun on jo ihan tarpeeksi samoin kuin ranne tai joitain muitakin koruja. 

Tätä on minulle oma persoonallisen ja erikoinen tyyli. Siinä riittää kun on oma itsensä piittaamatta toisten mielipiteistä tai sanomisista yleensä. Samalla tulin vähän viisaammaksi siitä miksi minua aiemmin kiusatiin. 

Syy oli ihmisten ennakkoluuloissa ja siinä että olin erilainen, enkä heidän mielestään sopinut joukkoon, koska en kuunnellut samanlaista musiikkia, pukeutunut samalla tavalla, meikannut samalla tavalla tai laittanut hiuksiani samalla tavalla kuin muut.

Se ei yksinkertaisesti sopinut minulle, pienelle teinitytölle, joka halusi edustaa jotain erilaista ja persoonallista. Siinä ei ole mitään syytä kiusata ketään. Kaikki olemme erilaisia ikään, painoon, meikkityyliin, vaatetukseen tai muuhun ulkonäölliseen seikkaan katsomatta.


Kuten tuomari Andy Russell sanoi tuomitessaan Ryan Herbertiä  ja Brendan Harrisia Sophie Lancasterin taposta. ”Tämä oli viharikos näitä kahta täysin viatonta ihmistä kohtaan, koska heidän ulkonäkönsä oli erilainen kuin teidän.”


 

torstai 4. huhtikuuta 2013

Keikkatarinoita osa 2 :)

Tässä on tarina monista muista keikoista, joilla olen viimevuosina käynyt. Uskomattomia musiikki kokemuksia, joita en koskaan unohda!  


Elämässä ei ole mitään sen parempaa kuin musiikki. Ja tässä muutama esimerkki niistä keikoista missä olen viimevuosina käynyt. Onhan niitä toki enemmänkin, mutta jostain kumman syystä kuvat niistä ovat kadonneet.



02.08.2012, Kukkaisrock, Jussi Selo
Kukkaisrock 27.07-04.08.2012





04.08.2012. Kukkaisrock, Lovex
Lord Est "Terveiset isälleni sinne Puukeskukseen"



Seuraava keikka veikin keskustorille ja suoraan Upciderin olohuonekeikalle, jossa esiintyi jo minulle ennestään tuttu Happoradio akustisesti.

                               12.07.2012 Upciderin Olohuonekeikka, Happoradio



12.07.2012, Upciderin Olohuonekeikka, Happoradio

                                 Seuraavaksi siirryttiin 30-vuotta täyttävään Ylöjärven Räikkärock       tapahtumaan, joka oli tällä erää viimeinen.   Esiintyjinä The 69 eyes ja Eppu Normaali

                           28.07.2012 Räikkärock 30-vuotta, The 69 eyes ja Eppu Normaali  

 

        
28.07.2012 Eppu Normaali, Räikkärock 30 v.
28.07.2012 The 69 eyes, Räikkärock 30 v.


Tästä keikasta voin kertoa sen verran, että The 69 eyesin pojat ylittivät jälleen kerran odotukseni. On ne vaan niin hyviä soittaan + vähän silmänruokaa kaupan päälle ;)


18.08.2012 Pauli Hanhiniemi & Pate Mustajärvi

18.08.2012 Pate Mustajärvi, Tampereen Teatterifest

18.08.2012 Pauli Hanhiniemi, Tampereen Teatterifest



Pate Mustajärvi, ensimmäinen kerta kun näen sen ilman Popedan bändiä ja Pauli Hanhiniemikin tuli siinä nähtyä samalla. :)


25.08.2012 Apina Kerho, Puplic Corner ja Von Hertzen Brothers, Takon katolla


25.08.2012 Apina Kerho, Public Corner terassi

25.08.2012 Von Hertzen Brothers, Takon katolta


 Tuli nähtyä kahdenlaista keikkaa samana päivänä, Ensin Puplic Cornerin terassilla ja myöhemmin kuultiin musaa Takon katolta. :) Parempaa kuvaa en jälkimmäisestä bändistä saanu, mutta tulipa sekin nähtyä.

04.02.2011 Kristian Meurman, Teerenpeli 

                              

04.02.2011 Kristian Meurman, Teerenpeli

04.02.2011 Kristian Meurman, Teerenpeli


Tälle kyseiselle keikalle minut houkutteli paras ystävä, toki pidin miehen musiikista jo ennen, mutta ei ollut koskaan tullut nähtyä livenä kyseistä artistia. Sain maistaa mustikkasiideriä, nam :)


08.09.2012  Jessica Wolff, Jupiter, Rivers of Mars, Kilpi ja Viikate 


08.09.2012 Jupiter, Särkänniemen päättäjäiset

08.09.2012 Jessica Wolff, Särkänniemen päättäjäiset



08.09.2012 Rivers of Mars, Särkänniemen päättäjäiset


08.09.2012 Kilpi, Särkänniemen päättäjäiset


08.09.2012 Viikate, Särkänniemen päättäjäiset


En muista juuri muuta tästä keikasta kuin sen että satoi aika paljon ja vilustuin aika pahasti kyseisen keikan jälkeen. Mukana oli hyvä ystäväni Miisa<3


21.12.2012 The 69 eyes, lämppärinä Baby Jane, Pakkahuone


21.12.2012 Baby Jane, Pakkahuone

21.12.2012 The 69 eyes, Pakkahuone



 Tämä keikka olikin sitten niitä viimeisiä, mutta uusia odotellessa :) Tälläkin keikalla oli mukana ystäväni Miisa<3  Unohtumaton kokemus kerrassaan. Tässä olivatkin sitten keikkakertomukseni, ehkä kertoilen niistä vanhemmista joskus toiste, kun löydän hukkuneet kuvat. :)


Löysin jostain vielä muutamia keikkakuvia, että jatketaan tarinaa vähän vanhemmilla keikkatarinoilla. :)

10.06.2012 Elastinen ja Puhuva Kone, Särkänniemi



10.06.2012 Puhuva Kone, Särkänniemi

10.06.2012 Elastinen, Särkänniemi




Tämän keikan Elastinen ja Puhuva Kone tekivät yhdessä, musiikki oli erittäin kivan kuuloista. Vaikka itse en räppimusiikista pahemmin pidäkkään.


Seuraavassa Kukkaisrock tapahtumassa esiintyivät Negative ja Flinch

22.07.2011 Kukkaisrock


22.07.2011 Flinch, Kukkaisrock

22.07.2011 Flinch, Kukkaisrock


22.07.2011 Negative, Kukkaisrock


22.07.2011 Negative, Kukkaisrock


Seuraavaksi hypätään tästä pari vuotta taaksepäin vuoteen 2009, jolloin kävin ensimmäistä kertaa Ylöjärven Räikkärock tapahtumassa. Esiintyjinä olivat Haloo Helsinki, Klamydia, Kotiteollisuus ja Negative


                        25.07.2009 Räikkärock     

 

25.07.2009 Negative, Räikkärock

25.07.2009 Negative, Räikkärock

25.07.2009 Haloo Helsinki, Räikkärock


25.07.2009 Kotiteollisuus, Räikkärock

25.07.2009 Klamydia, Räikkärock

Tästä keikasta käteen jäi muun muassa Kotiteollisuuden solistin Jouni Hynysen lausahdukset "Siellä rouvalla näkyy tissiväli" ja "Seuraavaksi läskiä lavalla" Viimeisin lausahdus jäi mieleeni siitä, että Jouni Hynynen riisui paitansa kesken keikan.